articole (1)

o să mă distrez de-acu încolo postând din când în când, când vrea destinul, trimiteri, referințe, chestii către/despre diverse articole peste care dau și-mi plac și (se) merită. probabil inevitabil cele mai multe-s cu iz literaro-etc., dar sper să fie și cu sex.

  • sindromul stockholm & romanele lungi – mergi la sigur cu scrierile scurte și bine ținute în frâu ale marilor autori sau agonizezi (nu degeaba, totuși) cu textele lor întinse, mai dezlânate? dosto, tolstoi, pynchon, joyce, se știe!
  • fatalitatea memoriei în era digitală – un articol foarte tare despre necesitatea de a mai șterge și de a mai uita din datele, informațiile despre noi și ceilalți în condițiile în care absolut totul este reținut, stocat și mereu activabil.
  • ce mai face philip roth, ce și cum mai scrie și, cum se întâmplă cu atâția scriitori & co. ajunși pe la bătrânețe, de ce nu mai citește ficțiune, hm.
  • 9 500 $ pentru „herzog”-ul lui bellow, în varianta de dinainte de publicare, cu corecturi de mână și comentarii. despre alte titluri celebre în stare intermediară și intimă, aici.
hai spor!

One response to “articole (1)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 1,290 other followers

%d bloggers like this: