invitaţii

despre mine n-as fi vrut sa mai scriu acum. ma ‘updatez’ cam greu cu treburile asa-numite ‘scolare’; pornind de la fascinantul tablou al literaturii americane de inceput de secol 20, cu povestile lor despre recolta graului si conflictele din spectaculosul univers al fermierilor! zau c-as fi multumita numai cu vreo 3 cursuri, care sa-mi provoace un-gand-doua si un zambet, in acelasi timp – sa zicem nicolae manolescu (ca tot e ultimul lui an de predare*), sebastian-vlad popa si antoaneta tanasescu.

iar vineri, 13 martie, in sala de consiliu de la litere, ora 14, va avea loc o dezbatere cu oameni care mai de care mai luminati (paul cernat, livius ciocarlie, carmen musat, caius dobrescu, iulian costache, mircea martin) despre (multasteptata si, apoi, multcomentata) “istorie critica a literaturii romane” a aceluiasi manolescu, cu autorul de fata. (io abia astept, recunosc.)

______________________

* prilej cu care, ma gandesc eu asa, poate ar fi frumos sa dai pe la litere intr-o zi, saptamana asta neaparat (ca pe urma se-ntoarce la paris), sa-l mai prinzi la un curs;  pe bune ca merita. (literatura romana in comunism, mai exact.)

iata si programul: luni – 10:00, marti – 12:00, joi – 12:00 (de fiecare data in sala condurachi, de la facultatea de istorie, etaj 4), iar vineri – 12:00, sala iorga, tot istorie, etaj 1. succes!

Advertisements

2 responses to “invitaţii

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: