nimic nou pe fb

[imagine jean rustin, să se știe] de mirare sau revoltă nici nu se pune problema.


7 responses to “nimic nou pe fb

 • Dan-Liviu Boeriu

  Dar chestiile astea se întâmplă din oficiu (adică facebook-ul te blochează automat când îl apucă pudibonderia) sau e cineva binevoitor care te reclamă?

 • voroncas

  inca nu stiu ce sa zic – trebe studiat exact! inclin sa cred ca-s oameni de bine, oameni morali, cu scaun la cap care dau report cand vad vreo cvasi-pizda.

 • Dan-Liviu Boeriu

  că se plângea şi dragos butuzea la un moment dat că suferise un tratament similar. mă mir că pe mine nu m-au luat la şuturi, la cât pulăiesc şi pizduiesc pe-acolo. poate că facebook-u’ e sensibil doar la imagini, iar eu nu-mi pun pula pe net, orişicât!

 • dragos c

  da, la imagini. căci o imagine face cat o mie de. cred că e vorba raportarea cuiva. sau nu.

 • danboeriu

  dar tot nu înţeleg o treabă. ceea ce postează fiecare pe wall-ul lui de facebook e destinat celor din lista lui, adică prietenilor (în accepţiunea largă a termenului promovată de facebook itself). deci: 1. străinii n-o pot vedea, că nu-s în listă. 2. prietenii care o văd şi cărora nu le convine au două opţiuni: fie înlătură imaginea “scandaloasă”, fie te un-frienduiesc. de ce dracu’ să reclami?! e ca şi cum doi copii s-ar juca ceva, unul dintre ei îl jigneşte pe altul şi ăsta, în loc să-şi ia frumos jucăriile şi să plece, ar merge la şeful de scară să-i spună să-l dea afară pe primul din curtea de joacă pentru 2 zile. mi se pare absuuuurd.

 • voroncas

  eh, discutia devine deja prea rationala, ca sa zic asa, cand oricum e haos complet ce se intampla pe fb. o isterie pornografica, cum am mai spus, care totusi n-are nici o legatura cu sexu & co.
  in cazu de fata, imaginea din rustin era cover photo, deci mi-o vedeau cu totii in deplina splendoare :) dar eu ma intristez ca oamenii nu se bucura si ei pur si simplu

 • facebook politist sexual

  e vorba de drept de autor mai mult. ca daca puneai poze cu tine… gen http://www.facebook.com/media/set/?set=a.300684043327268.73005.100001570233408&type=3 nu era bai. zic si io acuma.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: